Internet szolgáltatásunkat ethernet hálózaton bonyolítjuk, melynek előnye a hagyományos digitális előfizetői vonalakkal szemben, hogy így stabil le és feltöltési (!) sebességet tudunk biztosítani. Ez azoknak a felhasználóknak fontos, akik nem csak tartalom fogyasztók, hanem előállítók is, tehát cégek, vállalkozások, grafikusok, otthonról dolgozók, vagy erős internet használó magánszemélyek. A hálózat jellegéből adódoan túlnyomórészt a telephelyünk közvetlen környékén szolgáltatunk. Ha Ön kíváncsi rá, hogy tudná szolgáltatásunkat használni, kérjük keressen fel minket a részletekért.
Szolgáltatásunk keretében nem kérjük semmiféle, manapság megszokott "hűségnyilatkozat" aláírására, ezzel kapcsolatban csak annyit szeretnénk, amennyiben már nincs szüksége rá, kérjük jelezze még a hónap vége előtt, a részarányos számlázási rendszer miatt.
Hálózatunk nagy sávszélessége és a közvetlen internet gerinchálózati kapcsolódás miatt akár magánügyfeleink is nyugodtan üzemeltethetnek szervert a végpontokon, ezzel kapcsolatos kérdéseikben is állunk rendelkezésükre.

Internet elérés  kábeles (Újbuda) Wifi (Budaörs) Wifi (Egyéb)
nettó ár/hó (HUF) 8000 8000 8000
Sebesség (Mbit/s) 10 4 10
Egyszeri kiépítési díj (HUF) 5000 10000 10000